Golfeiland

Veendam - Veendam

€ 104.650,- tot € 141.450,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
840 - 1230m2

Over dit project

Wonen waar de lucht nog schoon is, waar het uitzicht adembenemend kan zijn en waar het verkeer nu eens geen voorrang krijgt. Dat is wonen in Buitenwoel, het unieke project Golfeiland is voor mensen met gevoel voor stijl.

Het plangebied ligt aan het einde van de Golflaan grenzend aan het nieuwe gedeelte van de Golfbaan. Het Golfeiland is opgezet met ruime kavels omgeven door waterpartijen.

Op het Golfeiland is het mogelijk om een kavel te kiezen waarop u vrij kunt bouwen binnen de grenzen van het beeldkwaliteitplan. Hiervoor kunt u uw eigen architect gebruiken en heeft u de keus om uw aannemer zelf te kiezen.


Er zijn kavels beschikbaar in grootte variërend van 840 tot 1.230m². De prijzen lopen uiteen van € 104.650,- tot € 141.450,-

LET OP: Prijzen zijn ONDANKS de V.O.N.-vermelding op Funda excl. btw, notariskosten en overige overdrachtskosten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Golfeiland
Koopwoningen
7
Prijs
€ 104.650,- tot € 141.450,-
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veendam.

Aanmelden