Golfeiland

Veendam - Veendam
Toekomstig aanbod

€ 104.650,- tot € 141.450,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
840 - 1230m2

Over dit project

Wonen in Veendam

Wonen in uw eigen ontworpen woning en genieten van een groene omgeving omringd door water? In het nieuwbouwproject Golfeiland is dit mogelijk. Naast dat u hier rustig woont, zijn diverse voorzieningen als winkels en scholen op een steenworp afstand. Is dit uw droomplek?

Golfeiland is het nieuwbouwproject in de woonwijk Buitenwoel in Veendam. Deze wijk heeft drie verschillende buurten, namelijk Zilverpark, Gildenbuurt en de Golflaan. Buitenwoel ligt in het Noordwesten van Veendam en heeft hierdoor een gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Veendam en de omgeving.
Vanaf Golfeiland is alles in de buurt

U bent in minder dan tien minuten fietsen in het centrum. Hier vindt u diverse winkels, restaurants en terrasjes en andere voorzieningen. U bent zeker niet beperkt tot het centrum vanaf de woning, want op een kortere afstand bevinden zich diverse winkels en scholen. Voor de sportieve mensen zijn er in de buurt diverse sportvoorzieningen bijvoorbeeld een tennisbaan, een klimgelegenheid en een golfclub. Ook bent u dicht in de buurt van het recreatiegebied Borgerswold waar u kunt wandelen, varen en nog veel meer. U hoeft zich niet te vervelen!

Vanaf deze woonplek kunt u zich makkelijk verplaatsen. Met de auto bent u zo op de snelweg richting Groningen of Duitsland. Ook met de fiets zijn er goede wegen met een landelijke omgeving, zo bereikt u eenvoudig uw bestemming.
Vrije kavels

Op het Golfeiland verkoopt Alders Makelaars een aantal ruime vrije kavels op diverse locaties. De oppervlakte van de kavels zijn zeer riant, ze variƫren tussen de 840 en 1230 vierkante meter. Op die manier heeft u genoeg ruimte om een grote woning te bouwen en heeft u nog genoeg plek over voor een ruime tuin. Op de ruime kavels bent u vrij om een woning te bouwen binnen de grenzen van het beeldkwaliteitsplan.

Van de negen vrije kavels op het golfeiland grenzen drie ruime kavels met de achterkant aan het water waar u heel mooi een vlonder kan maken en een bootje aan kan leggen. Daarnaast hebben drie andere kavels een prachtig uitzicht over water en een groen bos. Ten slotte kijken de overige drie kavels uit over het mooie ruime landelijke omgeving. Genoeg keuze om uw droomwoning te bouwen op een perfecte locatie!

Spreekt u de groene en waterrijke omgeving aan en wilt u zelf uw huis ontwerpen? Dan is het project Golfeiland wellicht iets voor u! Neem bij interesse voor een kavel op deze locatie eens vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0598-631313 .

Meer informatie

Kenmerken

Project
Golfeiland
Koopwoningen
7
Prijs
€ 104.650,- tot € 141.450,-
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veendam.

Aanmelden