Golflaan

Veendam - Veendam
Actueel aanbod

€ 239.900,- tot € 257.900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
121 - 121m2
Kaveloppervlak
274 - 356m2
Inhoud
370 - 370m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Op een unieke locatie aan de Golflaan in Veendam worden 8 twee onder één-kapwoningen gebouwd. Het betreft hier een volledig gasloze, geisoleerde en duurzame woning. Veendam is een prettige woonplaats die veel te bieden heeft voor zowel haar inwoners als toeristen. Regelmatig worden er evenementen georganiseerd voor jong en oud. Zo vindt u in Veendam één van de meest sfeervolle zwembaden van Noord Nederland, namelijk het subtropisch zwembad Tropiqua.

Indeling:
Bij binnenkomst in de woning biedt de entree ruimte voor een garderobe. Vanuit de entree heeft u toegang tot het toilet en de woonkamer. Toilet en keuken zijn voorzien van mechanische afzuiging waardoor de lucht continue ververst wordt. De L-vormige woonkamer heeft een open keuken. De woning kan tevens uitgebreid worden met diverse opties.

1e verdieping:
De dichte vuren houten trap brengt u naar de eerste verdieping. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer ondergebracht. De slaapkamers zijn voorzien van een draai-kiepraam en ventilatieroosters. De mechanische ventilatie in de badkamer zorgt ook hier voor een continue verse lucht en afvoer van de waterdamp.

Zolder:
De zolder is bereikbaar via een open vuren houten trap. Door de grote rijzige kap ontstaat een royale zolder. Hier is de installatie van de mechanische ventilatie aangebracht. Tevens wordt hier de wasmachine en de droger geplaatst. Op de zolder kan op een eenvoudige wijze een extra kamer worden gerealiseerd. Er wordt een dakraam geplaatst aan de voorzijde van het dak.

Bijzonderheden:
* Kindvriendelijke woonwijk
* Unieke locatie aan de Golflaan
* Nabij diverse voorzieningen, voor zowel de inwoners als toeristen
* Nabij N33 richting Assen/Groningen
* Volledig gasloze woning
* Volledig geïsoleerde, duurzame woning (standaard voorzien van 5 zonnepanelen).

Meer informatie

Kenmerken

Project
Golflaan
Koopwoningen
8
Prijs
€ 239.900,- tot € 257.900,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Voorzieningen

Parkeren
Garage

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veendam.

Aanmelden