Buitenwoel te koop

Veendam - Veendam
Actueel aanbod

vanaf € 199.900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
131 m2
Kaveloppervlak
242 - 318m2
Inhoud
395 m3
Aantal kamers
3

Over dit project

Er is meer in Groningen…..Veendam!
En Veendam groeit. Aan de noordwestzijde verrijst een fraaie nieuwe woonlocatie op het Bastioneiland in de wijk Buitenwoel. Buitenwoel ligt in een parkachtig golfgebied in een landelijke omgeving en doet de naam Parkstad Veendam eer aan.

Buitenwoel kent een gunstige ligging ten opzichte van het centrum en de directe omgeving. De (fiets) verbindingen zijn uitstekend. Op een steenworp afstand zijn er diverse winkels en scholen (basisonderwijs en voortgezet onderwijs) aanwezig. Verder vindt u in de directe omgeving voetbalvelden, tennisbanen, een golfbaan, hockeyvelden, een subtropisch zwembad, een theater en het recreatiepark Borgerswold. In Borgerswold kunt u vrijwel alle watersporten beoefenen, zoals zwemmen, vissen, surfen, kanoën en waterskiën. Binnenkort kunt u van het Langebosschemeer naar het Zuidlaardermeer varen. Bovendien zijn in het park leuke routes uitgezet om te fietsen, te wandelen of paard te rijden. Een wereld aan groen en recreatiemogelijkheden om de hoek.

In de nieuwe en jonge woonwijk ‘’Buitenwoel’’ aan het water, realiseert Hegeman Noord bv 8 nieuwe 2-ONDER-1-KAP WOONHUIZEN met aangebouwde stenen garage. Het perceeloppervlakte varieert vanaf ca. 242 m2 t/m 318 m2.

Indeling: entree/hal, toilet met fonteintje, riante en lichte woonkamer, open keuken welke standaard is voorzien van een luxe keukenopstelling met inbouwapparatuur en aangebouwde stenen garage (ca. 15 m2). Bijkeuken optioneel.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 14,5 m2, 13,8 m2 en 6,9 m2), badkamer (ca. 7,5 m2) voorzien van luxe sanitair.

2e Verdieping: middels vaste trap bereikbare riante zolderruimte (ca. 31 m2) met de mogelijkheid tot het realiseren van een extra slaapkamer/ hobbykamer.

De woningen zijn uitstekend geïsoleerd (volgens de laatste normen), worden op de begane grond en 1e verdieping verwarmd middels vloerverwarming en zijn geheel voorzien van isolerende beglazing (HR++). De woningen zijn verder voorzien van kunststof kozijnen met draai-/kiep systeem en zinken dakgoot.

Uitgebreide verkoopdocumentatie beschikbaar.

WoningBorg Garantieregeling van toepassing.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buitenwoel te koop
Koopwoningen
8 (waarvan 34 beschikbaar)
Prijs vanaf
€ 199.900,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veendam.

Aanmelden