Woellust

Veendam - Veendam
Actueel aanbod

€ 95.000,- tot € 300.000,-

Over dit project

Wonen in een oase van rust en ruimte in Woellust te Wildervank. Het gaat hier om het voormalige Duintjerterrein en omliggende weilanden op de grens van Veendam en Wildervank. In totaal biedt het plan ruimte voor ongeveer 250 woningen. Woellust wordt een aantrekkelijke, rustige woonlocatie met veel natuurlijk vormgegeven water en groen. Hoewel binnenstedelijk gelegen kenmerkt de locatie zich door een ruime opzet. Woellust ligt op een steenworp afstand van de stedelijke voorzieningen van Veendam en Wildervank. Het plan wordt in drie fases aangelegd.

In elke fase worden bouwkavels, koopwoningen en appartementen te koop aangeboden. In de tweede fase worden 26 vrije bouwkavels, 19 woningen en ca. 70 appartementen in een appartementencomplex bij de sluis te koop aangeboden. De kavelverkoop in de derde fase is inmiddels begonnen. De grootte van de kavels varieert van circa 600 m2 tot ruim 800 m2. De royaal opgezette kavels zijn bijzonder fraai gelegen aan woonstraten voor alleen bestemmingsverkeer.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Woellust
Koopwoningen
150
Prijs
€ 95.000,- tot € 300.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Maisonnette, Overig, Penthouse, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veendam.

Aanmelden