Golfeiland

Veendam - Veendam
Actueel aanbod

vanaf € 85.000,-

Kenmerken

Aantal kamers
3 - 5

Over dit project

GOLFEILAND MET STIJL

NOG 15 TE KOOP

WONEN WAAR DE LUCHT NOG SCHOON IS, WAAR HET UITZICHT ADEMBENEMEND KAN ZIJN EN WAAR HET VERKEER NU EENS GEEN VOORRANG KRIJGT. DAT IS WONEN IN BUITENWOEL, HET UNIEKE PROJECT GOLFEILAND IS VOOR MENSEN MET GEVOEL VOOR STIJL.
Het plangebied ligt in de jonge en moderne wijk Buitenwoel aan het einde van de Golflaan grenzend aan het nieuwe gedeelte van de Golfbaan. Het Golfeiland is opgezet met ruime kavels omgeven door waterpartijen. Op het Golfeiland is het mogelijk om een kavel te kiezen waarop u vrij kunt bouwen binnen de grenzen van het beeldkwaliteitplan. Hiervoor kunt u uw eigen architect gebruiken en heeft u de keus om uw aannemer zelf te kiezen.

Buitenwoel
Buitenwoel kent een gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Veendam en de directe omgeving. De (fiets) verbindingen zijn uitstekend. Op een steenworp afstand zijn er diverse winkels en scholen (basisonderwijs en voortgezet onderwijs) aanwezig. Verder vindt u in de directe omgeving voetbalvelden, tennisbanen, een golfbaan, hockeyvelden, een subtropisch zwembad, een theater en het recreatiepark Borgerswold. In Borgerswold kunt u vrijwel alle watersporten beoefenen, zoals zwemmen, vissen, surfen, kano├źn en waterski├źn. Ook kunt u van het Langebosschemeer naar het Zuidlaardermeer varen. Bovendien zijn in het park leuke routes uitgezet om te fietsen, te wandelen of paard te rijden. Een wereld aan groen en recreatiemogelijkheden om de hoek!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Golfeiland
Koopwoningen
31
Prijs vanaf
€ 85.000,-
Type woningen
Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Golfbaan, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veendam.

Aanmelden